troche odgrzeje temacik, czy w O1 tez "wystarczy" wymienic jarzma zaciski i tarcze na 288 ? czy cos jeszcze trzeba zrobic zeby wszystko dobrze chodzilo bo calych kolumn jak Ty szkoda nie moge znalezc na allegro
witam mam pewien problem bo zginely mi swiatla stop sprawdzałem bezpieczniki i żarówki i ku mojemu zdziwieniu są dobre,zaczołem więc szukać dalej i znalazłem jakiś czujniczek przy pedale hamulca,czy możliwe że to on się uszkodził lub wypracował czy szukać dalej..?
20-30pn to już w oryginale - odnośnie tego elementu taniej wychodzi oryginał niż zamiennik (paradoks). Wymiana samodzielna jakieś 3 minuty gdyby kolega miał silnik 1,9 tdi to zaczęła by migać kontrolka świec żarowych. Jak to jest sygnalizowane w PB - nie wiem.
gifek, w Pb nie jest to sygnalizowane. Pare miesiecy temu mi padl ten czujnik i zorientowalem sie wieczorem przy cofaniu ze mi cos ciemno jest jak hamuje.
ahmed799, Zależy w którym. Mnie zaświeciła się kontrolka błąd elektronicznego sterowania silnikiem. Po wymianie wyłącznika stopu zapalamy autko z wciśniętym hamulcem i wszystko wraca do normy. 8)
Komentarz